Xerrades

Recordeu que les xerrades són obertes a tothom, gratuïtes i no cal inscripció.

Dijous 6 d’octubre, Sala d’actes INS Bosc de la Coma

Snap4Arduino
Ponent: Toni Moreno. Ens donaran una visió general de la plataforma de hardware lliure Arduino i es fara un taller pràctic per tenir una primera presa de contacte amb el nou llenguatge de programació visual per blocs, del tipus “arrossegar” i “deixar anar” (drag&drop) SNAP4ARDUINO. Un llenguatge nou que permet treballar amb Arduino d’una forma visual a partir d’instruccions bàsiques i sense necessitat de tenir coneixements previs en programació.
Hora: 16:00h (Sala d’actes del Institut Bosc de la Coma)

Dissabte 8 d’octubre, pavelló firal

16:00 Em vull fer un dron!
Ponent: Lluís Llimargas: membre de l’associació Lleidadrone , aficionat al món de l’aeronàutica i pilot d’avions ultralleugers i drons. Explicarà quins components formen els drons i guiarà en les primeres passes per fer-ne un. Es repassaran els usos que se li poden donar als dron i l’estat de la legislació.

18:00 Realitat Virtual amb Google Cardboard
Ponents: Esteve Farrés i Lluís Llimargas. Tots dos son membres del Google Developer Group Girona. Ens explicaran la història que hi ha darrera les ulleres de realitat virtual i realitat augmentada promogudes per Google, i les APP que hi ha disponibles. Es farà una explicació d’uns 15 minuts i després provarem diversos models de Cardboard.

LAN PARTY – MMO Role-Playing en viu
L’estudi independent de videojocs Drawing Code crearà en viu i en directe un videojoc MMO (Massively Multiplayer Online Game, videojoc multijugador massiu en línia) en el qual tots els assistents a la LAN PARTY podran jugar i competir en un torneig.

Contacte