Raó 5: Cotxes derrapant i futbol de gratis

Raó 5: Cotxes derrapant i futbol de gratis

Una altra raó per venir a la volcànica, si ni t’interessen els jocs d’ordinador ni les xerrades tecnològiques i no vols inscriure’t també pots venir a fer el tafaner de gratis a veure cotxes derrapant i altres activitats:

Dissabte 26 d’octubre
Recinte Firal d’Olot
Carrer Madrid 2 17800 Olot

Exhibició i competició Drift radiocontrol Aquest joc és una exhibició, GRATUÏT obert a tothom i sense inscripció

El drift es una modalitat de conducció que consisteix en pilotar per un traçat sense deixar de fer lliscar els neumàtics i amb el vehicle el mes creuat possible.

A l’exhibició podrem comptar amb pilots que han competit al campionat d’Espanya d’enguany. Al llarg de tot el cap de setmana hi haurà gent per a assessorar sobre com iniciar-se en aquest hobby i vehicles i pista disponibles per a poder probar. El dissabte s’organitzarà una competició només per a no iniciats.

de 12h a 13h exhibició de drift rc

de 13h a 14h exhibició de offroad (nitro vs elèctric)

RC DRIFTCAT LOGO

 

Futbol de taula-Subbuteo Aquest joc és un taller demostració, GRATUÏT obert a tothom i sense inscripció

Un Barça-Madrid a la taula del menjador? La final de la Champions League a la sala d’estar? o potser un emocionant partit de lliga els dies de pluja? Tot això i molt més és possible amb el futbol de taula, un joc de simulació -diuen que el més realista de futbol- conegut aquí a principis dels 80 per la marca comercial Subbuteo.
Guillem Alsina, jugador aficionat que ja ha fet diverses demostracions al llarg de la geografia gironina, ensenyarà la forma bàsica de jugar-hi i les regles simplificades, la porta d’entrada a un apassionant món de futbol… amb la punta dels dits!
Dissabte de 11:30 a 13:00
Subbuteo

SpringRTS(pc) Aquest joc és un taller demostració, GRATUÏT obert a tothom i sense inscripció

Spring és un motor per a jocs d’estratègia en temps real, permet crear escenaris formats per 5000 unitats. Pot generar mapes en 3D que es deformen segons el transcurs de la batalla, aigua que reflexa el terreny, arbres que s’encenen…
Inclou una sèrie de jocs que es poden jugar en xarxa local o per internet, alguns jocs són PURE, Gundman, Star Wars: Imperial Winter, Evolution, Kernel Panic o Expand and Exterminate.

En Narcís Garcia farà un taller on ensenyarà com es juga en aquest joc, el dissabte de 10 a 14.

Contacte