Politica de privacitat, condicions d’ús i normativa

Política de privacitat

En compliment del que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LPD”) l’informem de que en el procés d’inscripció a la Lan Party, les seves dades personals son incorporades als fitxers de l’organització, amb l’intenció de poder-li donar i oferir els nostres serveis. Igualment, l’informem de la possibilitat de que exerceixi els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, essent el responsable del fitxer la propia organització. Pot cancel·lar les seves dades contactant per email a: volcanica@volcanica.cat.  Olot, Girona (España).

Guardem les teves dades personals i les cedim a terceres parts amb la finalitat d’obtenir premis i regals per lliurar-los als propis assistents de la LAN PARTY. L’organització no treu benefici o fruit d’aquesta activitat mes enllà del esmenat.

Condicions i normativa

Al inscriure’t al website i participar en la LAN PARTY (previa inscripció) acceptes totes les normatives de comportament, tornejos i activitats. A més a més, et fas responsable dels teus actes respecte danys a la propietat i d’altres persones durant tot l’esdeveniment. Inscribin-te acceptes que t’enviem emails de notificació a la teva adreça electronica informan-te sobre la volcánica i futurs events. Finalment, al inscriure’t també acceptes que et fotografiem i que t’enregistrem en video durant la volcànica per tal d’utilitzar aquest materials amb la finalitat de publicitar l’event, ja sigui a portals de video per streaming, xarxes socials i d’altres.

Contacte