Informació

Què és?

Arreu del món hi han moltes comunitats virtuals que es troben a Internet per jugar i compartir experiències, per tal que es trobin presencialment s’organitzen les anomenades LAN parties que són espais oberts on poder reunir-se tots els usuaris d’aquestes tecnologies, espais per intercanviar coneixements, punts de vista o simplement bones estones de lleure.

Imatge mega-lan party

A la Garrotxa es realitza la volcànica.cat. És una Festa de les  Tecnologies i un punt de reunió proper, obert a tothom interessat en les tecnologies tant si ja les coneix com si és nou en aquests temes.

Els nostres objectius amb aquesta trobada són promoure i fomentar l’ús de les tecnologies tant des de la vessant lúdica amb jocs en xarxa com des de la vessant formativa mitjançant xerrades i tallers de formació.

Hi hauran dues parts diferenciades:

  • Zona oberta al públic, per tal de donar a conèixer aquests tipus d’esdeveniments i oferir més activitats no lúdiques: hi hauran tallers, xerrades i activitats sobre noves tecnologies durant tot el transcurs de l’esdeveniment. Tothom pot venir a veure-ho i participar i totalment gratuït.

Imatge Lan Party

Al tractar-se d’una LAN party de tamany reduït l’ambient és molt familiar i amb bona relació entre tots els participants. Tots junts compartim experiències. Les diferents zones i activitats serveixen per a posar en contacte les diferents comunitats: els participants, apassionats de la tecnologia, empresaris, professionals i públic en general.

 


Organització:

També es col·labora amb ens locals, entitats i empreses i estem oberts a propostes, es tracta de fer-ho millor entre tots.

 


Col.laboradors:

  • Els col.laboradors acostumen a ser de l’àmbit local i ofereixen productes de la terra o serveis amb els que s’obsequia als guanyadors de les diferents competicions. La imatge i la web dels col.laboradors es publica a la nostra pàgina web, als anuncis a mitjans locals, en forma de cartells al lloc de l’esdeveniment i a l’entrega de premis.

 


Més informació:

 

Contacte