Finalitza una altra edició

Finalitza una altra edició

Ja tindrem una altra edició acabada i amb aquesta ja van sis.
Tinguent en compte el temps que corren podem dir que aquesta ha estat una de les edicions més complicades de fer, i és per això que estem orgullosos d’haver-ho aconseguit un any més.

Vídeos http://www.volcanica.cat/?page_id=1185

Fotografies https://picasaweb.google.com/telejet/Volcanica2011?authuser=0&feat=directlink

Gràcies a tots per la vostra participació!!

Nota de premsa:

Del 29 de setembre al 2 d’octubre s’ha celebrat la 6a edició de la volcànica.cat, organitzada per l’Associació d’Ordinadors Enllaçats i el Servei de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Garrotxa.

El balanç en general és positiu, la gent ha respost bé, n’han sortit satisfets i la localització ha estat molt adequada. Els inscrits a la LAN party han disminuit però l’asitència a les xerrades ha augmentat. Unes cent seixanta persones han participat a les diferents activitats.

Com a novetat enguany es va fer una jornada on empreses locals (marcelinus, garrotxaactiva, la fageda) explicaven com utilitzen les tecnologies, aquesta és va realitzar al IES Bosc de la Coma i va comptar amb l’assistència de vuitanta persones, la majoria estudiants del centre.

El divendres a la tarda va començar la LAN party on quaranta participants inscrits van portar el seu ordinador per a competir en diferents concursos i compartir experiències. Els participants eren de la comarca, d’osona, de Girona i de Barcelona. Les competicions van durar fins el diumenge que es va fer l’entrega de premis (cedits per organismes i empreses locals).

El divendres a la tarda i durant tot el dissabte es van fer una sèrie de xerrades sobre programari lliure, gestors de continguts, llenguatges de programació, programació per sistemes mòbils, etc que van comptar amb l’assistència de trenta persones que van participar en debats molt actius i interessants sobre aquests temes, a més a més de poder fer contactes entre els participants i els ponents on hi ha gent molt vàlida en el seu camp. Com a fet curiós es pot destacar que va venir una parella de Tenerife donat que volien contactar amb la gent de guifi.net per a desplegar xarxa amb fibra òptica a la seva zona.

Les entitats organitzadores ja compten en fer una altra edició pel proper any, ja s’han fet contactes amb altres empreses i entitats per a fer-hi més activitats i s’espera comptar amb la col·laboració dels instituts de la comarca per a oferir-los xerrades interessants.

Cal agrair a les empreses locals que ens han ajudat a portar aquesta iniciativa endavant: Ajuntament d’Olot i brigada municipal, IES Bosc de la Coma, Escola d’Adults de la Garrotxa, Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, Eurona, SITIC, Agrobotiga Verntallat, DeDues, La Fageda i Club d’arquers Poligaris.

Contacte