Espectacle-sopar per la fi de festa

Espectacle-sopar per la fi de festa

Aquest any fem la 5a edició de la volcànica i això s’ha de celebrar!

L’espectacle es farà el diumenge 18 de Juliol al vespre, com a clausura de la volcànica.

Els participants inscrits a la LAN party que hagin marcat aquesta opció a la inscripció els sortirà a 15€, i qualsevol persona que vulgui assistir al sopar pot fer-ho pagant 25€ (qui hi estigui interessat ens pot escriure a volcanica@volcanica.cat o venir a recollir els tiquets al Servei de Noves Tecnologies, Consell Comarcal de la Garrotxa, Av Onze de Setembre n22, Olot)

Un dels organitzadors és l’AOE que vol dir Associació d’Ordinadors Enllaçats i es van posar aquestes sigles perquè eren les mateixes que del seu joc preferit Age Of Empires, un joc d’estratègia on construeixes civilitzacions que s’enfronten entre elles, concretament l’edició II està basada en l’edat mitjana.

Per això hem mirat de buscar un espectacle de recreació de l’edat mitjana en honor a aquest joc, i així també ens serveix de contrast entre el món tecnològic i el medieval.

Hem trobat una companyia, drakonia, que realitza aquest tipus d’espectacles, i que a més a més lliga amb les noves tecnologies ja que també realitzen les Crónicas Drakonianas,  una nova serie medieval fantàstica, ambientada en el món de fantasia de les Terres de Drakonia, en forma de webisodis que es poden veure gratuïtament per internet, a més hi han episodis amb final obert on els usuaris poden votar i escollir com volen que segueixi la història.

espectacle drakonia

Animació i espectacles Sopar Medieval

  • Animació: Diferents personatges durant tota la vetllada: el geperut, la tavernera, els soldats, etc. Són personatges que interactuen amb els comensals fent-los passar estones divertides.
  • Espectacle de lluita: després de servir el primer plat s’ofereix un trepidant espectacle de lluita de cavallers ple de sorpreses. Durant l’espectacle s’escullen al Comte i la Comtessa de la vetllada d’entre els comensals i se’ls vesteix adequadament per l’ocasió. Ells seran encarregats de presidir els combats asseguts als seus trons.
  • Espectacle de Dansa: després de servir el segon plat s’ofereix un espectacle de dansa de gran bellesa estètica i visual. A la primera cançó però s’hi afegirà el geperut, provocant que el ball agafi un marcat to humorístic.
  • Espectacle de Foc: per finalitzar s’ofereix un visual i impactant espectacle amb elements de foc. Lluites d’espases de foc, malabars de foc i molt més. *

A totes aquestes propostes cal sumar música ambient medieval durant tot l’espectacle, perquè els comensals se sentin com a la taula del Rei Artur. Hi intervenen un total de 6 actors.

Contacte